Flyttstädning Student

Flyttstädning för studenter

Studentstäd är generellt flyttstädning till just studenter och vi erbjuder allt inom städ som fönsterputsning, städning, flyttstädning osv. Flyttstädning Umeå fick idèn att införa detta så att det blir billigare för er studenter vid kommande flytt och vill genom att ha en hemsida som riktar sig till just er för att göra det lätt att boka och göra prisförfrågan direkt via nätet.

Flyttstädning Umeå har Sveriges bästa priser för studenter. Flyttstädning är det vi jobbar mest med och det har varit uppskattat av alla studenterna att vi erbjuder “studentrabatt” då vi vet att just studenter har det ansträngt ekonomiskt.


Offerter

Våra offerter är kostnadsfria och då vi diskuterar vad ni ska ha i ert paket ger vi era önskemål rum. Det finns en speciell lista för vad som ingår i hemstädning, men det går så klart går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett lite högre pris. För att göra det tryggt och bekvämt för dig är det alltid samma person som kommer och städar, du har möjlighet till att styra när du önskar få hjälp och du bestämmer själv om du vill vara hemma eller ej.

För oss på Flyttstädning Umeå är miljön viktig, därför använder vi medel och städmetoder som är miljövänliga. Vi använder inte medel om det inte krävs och självklart blir det ändå rent och fint. Som student kan du även ta del av våra andra tjänster till ett reducerat pris. Hör av dig för en offert och mer information. Vi erbjuder gratis offerter och du kan kontakta oss dygnet runt för en offert eller prisförfrågan på städning.


Vad kostar det?

Priset ligger på 500-700 kr för små studentrum med gemensamt kök. Större studentrum 700-1300 kr. För att vi skall kunna ge er ett rätt pris som motsvarar ert rum så behöver vi information som vi tar via e-post eller telefon.

Flyttstädning är en ordentlig genomgående städning av hela boendet in till minsta detalj inklusive fönsterputsning och du har även möjlighet till RUT-avdrag hos skatteverket med 50 procent.

Priserna gäller normalt smutsade objekt och vi utför självklart även saneringar och tar på oss alla jobb inom flyttstädningar. Har du ett grovt smutsad objekt så meddelar du oss bara så kommer vi överens om ett pris innan flyttstädningen påbörjas.

Priserna vi ger avser “normalt smutsade objekt” och det innebär att man har sedvanlig veckostädning eller på annat sätt städar med jämna intervaller.

Hur fungerar det?

Det som krävs för att kvalificeras till en studentstädning hos Flyttstädning Umeå är först och främst att ni talar om att ni är student. Vi kommer då att ge er ett konkurrenskraftigt pris på den tjänst ni önskar få utförd.

Vi gör det enkelt för er studenter att boka in er städning med “studentrabatt” och vi litar på dig som kund och kräver inga intyg eller bevis på studentkort eller liknande.

Ett ömsesidigt förtroende kommer man långt med. Vi på Flyttstädning Umeå finns som bekant tillgängliga dygnet runt. Vi vill vara det självklara valet av städfirma för er studenter. Att vara tillgängliga 365 dagar per år på alla dygnets timmar är en tjänst som vi vill leverera till studenterna i Sverige.


Flyttstädning Student

Att städa innan flytt är ofta ett tungt, jobbigt och tidskrävande jobb där man samtidigt måste packa upp igen. Det är även väldigt stressig tid då det är mycket att stå i, samtidigt ska man behöva städa boendet efter sig. När du anlitar Flyttstädning Umeå till din flyttstädning slipper du oroa dig för städningen och istället koncentrera dig helt och hållet på flytten.

Flyttstädning är en ordentlig genomgående städning av hela boendet in till minsta detalj inklusive fönsterputsning och du har även möjlighet till RUT-avdrag hos skatteverket med 50 procent.

Därför ska du välja oss

Trygghet och säkerhet: Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

Kvalitetsgaranti: Nyckelorden hos oss är ansvar och kvalité. Vi städar med stort nöje och ansvar

Om något skulle hända: Viking städs försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Flyttstädning med bästa resultat, ring oss på 090-440 40