Hur vi jobbar

Så jobbar vi på Flyttstädning Umeå och ger städhjälp i Umeå

Flyttstädning Umeå erbjuder flyttstädning till alla i Umeå med närområden. Känner du att städningen av ditt hem är tidskrävande? Vill du hellre spendera tid med din familj? Stjäl städningen den tid som du hellre vill lägga på din hobby? Bor du i Umeå? Då ska du anlita oss på Flyttstädning Umeå! När du anlitar oss slipper du stressen i vardagen.

Du är inte ensam om att ha för mycket att göra och har för många måsten. Vi på Flyttstädning Umeå – med städhjälp i Umeå – anser att det är viktigt att du får tid över för återhämtning och fritid. Vi hjälper dig gärna med din städning eftersom din tid är mycket viktig för oss.


Varför städhjälp? Vi säger därför...

Det finns många anledningar till varför man ska eller vill anlita städhjälp om man ska flytta eller byta lägenhet med någon annan, men det vi fokuserar på, som företag, är att ditt hem blir rent och fräscht. Vi är väldigt flexibla i vårt tillvägagångssätt och du kan välja att få städning hur ofta och hur grundligt som du själv vill. Det är helt upp till dig.

Vi vill så klart kalla oss själva experter och vi håller högsta kvalitet på vår städning. Vi vet hur man får fönstren skinande blanka och golven perfekta.


Kom hem till ett rent hem

Alla som någon gång har varit med om att byta bostad vet precis hur påfrestande det kan vara. Hela processen innehåller så många moment och de flesta av dem är både arbetsamma och tidskrävande. Det är otroligt mycket packande och släpande, många tunga lyft, sorterande och otaliga transporter fram och tillbaka. Utöver detta tillkommer dessutom den beryktade flyttstädningen.

När man slår ihop alla dessa faktorer förstår man varför en flytt allt som oftast tar sin tid. Sammanfattningsvis kan man konstatera att allt som kan spara tid och ansträngning för dig som flyttar är av mycket stort värde.


Viktigt att veta för dig som beställare

Besiktning av flyttstädningen gör vi tillsammans med dig som beställare efter avslutat arbete. Vi ser gärna att den inflyttande är med på besiktningen och godkänner flyttstädningen.

Vi ser med fördel att köparen är med eller tar över besiktningen från beställaren. Vi har med ett besiktningsprotokoll som beställaren/köparen får gå igenom tillsammans med oss innan vi lämnar bostaden. Om det skulle vara någon anmärkning på flyttstädningen åtgärdas det direkt på plats av städarna och ännu senare eftersom vi har 72 timmar garanti på varje flyttstäd!

 • Nina
  När jag ringde och beställde tjänsten blev jag mycket bra bemött. Tjänsten utfördes mycket bra och jag är mycket nöjd.
  Nina
 • Maria
  Fantastiskt trevliga medarbetare som gjorde ett enormt bra arbete. Bara ++++
  Maria
 • Erik
  Arbetet utfördes på ett tillfredsställande sätt båda vad gäller kvalité och tid, även trevlig personal. Kan rekommenderas.
  Erik
 • Frida
  Smidig bokning och info på telefon. Bra och punktligt bemötande av personen som genomförde städningen. Smidigt att "allt ingår" så att det inte blir nån diskussion om vilken utrustning som ska finnas tillgänglig.
  Frida
 • Maya
  Toppen service, snabba på svar och bokning. Professionellt hanterat. Duktiga städare och ett toppen resultat! Rekommenderar er gärna
  Maya
 • Mona
  Bemötandet i telefonen var mkt bra och även städarna gjorde sitt jobb som man kan förvänta sig, dock blir det ju aldrig som om man gjort det själv!
  Mona