Om Oss

Det är vi som är Flyttstädning Umeå

Vi är ett litet familjeföretag där arbetar, Jag, min fru och några medarbetare. Vi har lång erfarenhet i branschen. Vi är ett fullserviceföretag inom Flyttstädning, Fönsterputsning och Lokalvård. Vi anpassar sig alltid efter kundens individuella behov. Vi är noggranna, pålitliga och kunniga. Det gör att du som kund alltid kan känna dig trygg genom att anlita oss!

Flyttstädning Umeå har under åren utvecklats enormt, med många nya medarbetare, högre omsättning, bredare tjänsteutbud, och många flera kunder.


Ett mindre familjeföretag

Flyttstädning Umeå är ett mindre familjeföretag som alltid har kunden på första plats! Det gör att du som kund kan känna dig tryggt genom att anlita oss!

Flyttstädning Umeå är ett ambitiöst städ företag i Umeå vilken under 4 års period har utvecklats enormt mycket! Det innebär att vi har fått flera nya medarbetare, högre omsättningar och många nya kunder!

Vi är noggranna, pålitliga och kunniga.​ Det gör att du som kund alltid kan känna dig trygg genom att anlita oss. Boka flyttstädning i Umeå,


Nöjd kund-garanti

Flyttstädning Umeå har nöjd-kund-garanti, så vi är inte färdiga förrän du är nöjd. Det innebär att du kan släppa alla tankar på städningen och fokusera på den nya bostaden, med full trygghet att städningen av din gamla bostad blir korrekt utförd.

Flyttstädning Umeå har ansvarsförsäkringar som täcker skada på person eller egendom upp till 10 Mkr.

Miljövänlig, Svanenmärkt städning

När du anlitar Flyttstädning Umeå så anlitar du ett städföretag som värnar om miljön! Vi arbetar aktivt med att bidra till en lite bättre miljö på varje uppdrag vi utför och gör allt vi kan för att göra så lite avtryck i miljön som möjligt.

Svanenmärkta städprodukter och är ett Svanenmärkt städföretag.

Flyttstädning

Att städa innan flytt är ofta ett tungt, jobbigt och tidskrävande jobb där man samtidigt måste packa upp igen. Det är även väldigt stressig tid då det är mycket att stå i, samtidigt ska man behöva städa boendet efter sig. När du anlitar Flyttstädning Umeå till din flyttstädning slipper du oroa dig för städningen och istället koncentrera dig helt och hållet på flytten.

Flyttstädning är en ordentlig genomgående städning av hela boendet in till minsta detalj inklusive fönsterputsning och du har även möjlighet till RUT-avdrag hos skatteverket med 50 procent.

Därför ska du välja oss

Trygghet och säkerhet: Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

Kvalitetsgaranti: Nyckelorden hos oss är ansvar och kvalité. Vi städar med stort nöje och ansvar

Om något skulle hända: Viking städs försäkringar täcker eventuella skador på person och egendom som vår personal orsakar.

Flyttstädning med bästa resultat, ring oss på 090-440 40